Jdi na obsah Jdi na menu
 


57. část

1. 7. 2009

Od doby, co Iruka hlídal malou byl u Naruta pečený vařený. A přidal se i Jiraya a Kakashi. Občas se stavila i Tsunade. A několikrát se prostřídali i všichni z akademie. Všechny Sayu okouzlila. Čemuž Sasuke nemohl uvěřit a Narutovi se to nelíbilo. Neodvažoval se nechávat ji s někým samotnou. Hlavně proto, že Jiraya řekl, že je sladká k sežrání. Nechtěl, aby z ní našel jen kostičky.
Co ale Naruta překvapilo, že nepřišla ani jednou Sakura. Vlastně ji od porodu neviděl.
,,Sasuke?“
,,Ano?“ odpověděl Sasuke a soustředil se na přebalování Sayu. Když to dělal poprvé, podařilo se mu to až na pátý pokus.
,,Dlouho jsem neviděl Sakuru.“ Sasukemu málem vpadla plínka, když to uslyšel. Bylo jedině dobře, že nedržel v ruce Sayu.
,,Aha, no a?“
,,Proč se nepřišla podívat na malou. Prostřídala se tu celá Konoha, jen ona ne.“
,,Víš…“ Tohle se mu bude hodně blbě vysvětlovat. Byli to téměř dva měsíce. On na to zapomněl a Narutovi to neříkal, protože ho nechtěl ohrozit. ,,Promluvíme si, ano?“ řekl a položil malou do postýlky. ,,Víš, je mi líto, že jsem ti to neřekl dřív, ale nechtěl jsem ohrozit tvoje zdraví. Byl jsi po tom porodu slabý a já tě nechtěl ztratit,“ chytil ho za ruku.
,,Co se stalo?“
,,Víš, jak nás tehdy v té vesnici přepadli. Sakuru zranili a v den, kdy se narodila Sayu… ona zemřela,“ řekl a čekal na Narutovu reakci.
,,Ne, vždyť jsem ji po tom vídal. Chodila za mnou, i když jste se z mise vrátili. Byla se mnou den před narozením,“ nemohl tomu Naruto uvěřit.
,,Ano, zranění ji zprvu ošetřeli a mysleli si, že je vše v pořádku. Ale v jednom okamžiku ji začali selhávat téměř všechny orgány a ještě ten den tomu podlehla.“ Sasukemu se nelíbilo, že mu to musí říkat on. Věděl, že to jednou bude muset udělat, ale pořád to oddaloval.  ,,Je mi to líto. Opravdu. Už tak dost jsi trpěl kvůli ztrátě syna, nechtěl jsem ti to dělat těžší.“
Naruto sotva Sasukemu rozuměl, co říká. V hlavě měl jen jednu větu. ,Ona je mrtvá,.
Sasuke věděl, proč mu to neříkal. Naruto teď měl pocit, že se mu zhroutil svět. Zapomněl, že má dceru a partnera, který ho miluje. Vnímal jen smrt dvou milovaných lidí.
,,Naruto-“
,,Jdi pryč,“ nařídil mu Naruto a otočil se k němu zády. Potlačoval slzy, ale nechtěl brečet, dokud nebude sám.
Sasuke zabolelo, že ho Naruto posílá pryč. Doufal, že bude moct být s ním a pomoct mu. Takhle jakoby mu říkal, že Sakura pro něj byla důležitější.
Sasuke se zvedl, vzal Sayu z postýlky a odešel z pokoje. Jakmile za ním zapadly dveře, ozval se z pokoje nářek. Sasuke váhal. Chtěl by za ním jít dovnitř, i přesto, že ho Naruto vyhnal.
Rozhodlo za něj zazvonění. Sasuke tedy opustil místo před dveřmi a zamířil dolů ke dveřím.
,,Ahoj, hraješ si na chůvu?“ pozdravil ho Jiraya. ,,Nazdar zlatíčko,“ usmál se na Sayu.
,,Nepřišel jste zrovna vhod.“
,,Copak? Hádka?“ zajímal se Jiraya a vešel dovnitř.
,,Naruto se dozvěděl, že je Sakura mrtvá.“
,,Aha,“ pochopil Jiraya a posadil se do kuchyně. ,,Asi ho to hodně vzalo.“
,,Vyhnal mě z pokoje.“
,,Nesmíš mu to mí za zlé. Měl Sakuru rád. Je jasné, že ho její smrt bolí.“
,,Ono to ale vyznělo, jako by ji miloval a já byl ten, kdo ho kdysi oplodnil.“ Jiraya se neubránil smíchu.
,,Teď by tu měl být Kakashi a říct ti, v jakém stavu byl Naruto, když šlo tobě o kejhák.“
,,Jo, já vím. Ale stejně mě to trochu mrzí.“
,,Naruto se s tím musí vypořádat sám. Uvidíš, že večer o tom s tebou možná bude chtít mluvit,“ řekl a natáhl ruce k malé. Sasuke mu ji předal a Jiraya si ji vzal do náruče.
,,Tak, co mi řekneš, princezno?“
,,Třeba, že jsem ve skutečnosti ďábel,“ řekl Sasuke.
,,Táta tě zlobí? Nějakej nevrlej, co? Zřejmě s ním cloumaj hormony. Hele Sasuke, nejseš náhodou v tom? Sice v sobě nemáš liščího démona, ale kdoví.“
,,Nejste vtipnej.“
,,Máš opravdu milého tatínka,“ pronesl Jiraya sarkasticky. ,,Má štěstí, že už má Naruta, protože teď by nikoho nesbalil.“ Sayu jen špulila rtíky a mžourala na něj svoje jasně modrá očka. ,,Píšu teď novou knihu,“ oznámil Jiraya.
,,Aha. Počkat budu hádat. Žil by jeden perverzní mladík, který měl ve zvyku vyspat se s každým ve městě. Jednou potkal kluka, který byl napůl člověk a napůl medvěd. Párkrát se spolu vyspali a jednoho krásného dne zjistili, že čekají medvíďata.“
,,To by se neprodávalo,“ namítl Jiraya. ,,Navíc, medvěd? Víš medvědí démon není vůbec sexy.“
,,Aha. Ze mě tedy spisovatel nebude.“
,,Za to jsi skvělý otec.“
,,Fakt? Ale zřejmě příšerný přítel.“
,,No tak, Naruto tě miluje. Jen se musí přes tu ztrátu přenést.“
,,Já ho chápu. Jen mám strach, aby ho to nepohltilo. Já i Sayu ho potřebujeme. Nechci, aby se trápil příliš dlouho.“
,,Zvládne to. A zatím se tady budu kochat tímhle sladkým uzlíčkem,“ zažvatlal na Sasuke a pošimral ji po bříšku. Sayu kolem sebe mávala pěstičkami. Když spatřila Jirayovi ruku, chytila jeho ukazováček do své malé pěstičky. Oproti jejím milimetrovým prstíkům, byli Jirayovi ruce tlapy. ,,Zbožňuju miminka.“
,,Už jsme vám řekli, že není k jídlu,“ upozornil ho Sasuke.
,,Je to velká škoda, protože je slaďoučká a taková drobounká,“ zašvitořil Jiraya. Takhle na ni žvatlal ještě přes hodinu. Sasuke měl pocit, že mu bzučí v uších. Přísahal, že jestli první slovo jejich dcery bude ,sexy, či se bude nápadně podobat jakémukoliv šišlání, najde si Jiraya a zabije ho.
Právě v tu chvíli se ozvaly tiché kroky.
,,Podívej, táta přišel,“ usmál se Jiraya. ,,Zřejmě přišel čas na rozhovor, což je pro tvoje malý ouška moc, tak půjdeme nahoru,“ řekl a vstal. ,,Budeme u ní v pokoji.“ Naruto kývl. Jakmile jim Jiraya zmizel z očí, přisedl si Naruto k Sasukemu.
,,Promiň,“ pípl Naruto. ,,Nechtěl jsem křičet, ani tě vyhánět.“
,,V pořádku. Já to chápu.“
,,Stejně. Zřejmě to vypadalo, že se chci vykašlat na tebe i Sayu. Ale já nechci. Oba vás miluju nade vše. Byl to prostě… šok.“
,,Možná jsem ti to měl říct dřív.“
,,Já nevím… možná. Ale, kdybych se to dozvěděl hned, nejspíš bych na tom byl hůř.“
,,Takže se nezlobíš?“ zeptal se Sasuke. ,,Že jsem ti lhal.“
,,Ne,“ zavrtěl Naruto hlavou. Zvedl se a přešel k Sasukemu, který si ho posadil k sobě na klín. ,,Říkejme tomu pozdržení pravdy,“ řekl a mírně se pousmál. Sasuke kývl.
,,Je ti líp?“
,,Jo. Potřeboval jsem být prostě chvíli sám. Je mi dobře. Nejspíš bude chvíli trvat než aspoň trochu zapomenu, ale když tě budu mít u sebe, nebudu mít důvod na to myslet.“
,,Vždycky budu s tebou,“ slíbil Sasuke a políbil ho na tvář.
,,Miluju tě,“ zašeptal Naruto a sklonil se k Sasukemu. Nechtěl ho políbit, aspoň zatím, jen se mu chtěl dívat do očí.
,,Víš, že já tebe taky. Až je mi blbý to pořád opakovat.“
,,To nemusí. Já tě rád poslouchám. Je to vždycky, jak rajský hudba, když ty dvě krásná slova splynou z tvých sladkých rtů,“ řekl a přejel ukazováčkem po Sasukeho rtech.
,,Nehraj si s ohněm. Víš, že nahoře je Jiraya s malou.“
,,Jo,“ kývl a objal ho kolem krku. ,,Ale až si Jiraya dostatečně vyhraje s naší malou princeznou, odejde a my ji dáme spát. Pak si budeme moct hrát mi.“
,,Naruto,“ zvážněl Sasuke. ,,Nemusíš to dělat, jestli nechceš. Před chvíli jsi-“
,,Nechci na to myslet. Potřebuju vědět, že jsi se mnou. Cítit, jak mě objímáš. Jedině tak aspoň na chvíli zapomenu. Co bude ráno nevím, ale vím, že teď chci být s tebou.“
,,Fajn,“ usmál se Sasuke a i s Narutem v náručí vstal. Odnesl ho k nim do ložnice. Když míjel pokoj Sayu, slyšel z něj žvatlání a mručení.

,,Chvilku vydrž,“ řekl a položil ho na postel. Zamířil zpátky k Sayu. ,,Děkujeme za návštěvu, ale Sayu musí spát a já už jsem taky unavený,“ řekl Jirayovi.
,,Jasně, chápu,“ usmál se jiraya a položil Sayu do postýlky. ,,Budete se množit.“
,,To není vaše věc,“ táhl ho pryč. ,,Přeji dobrou noc,“ popřál a vystrčil ho ze dveří. Pak se šel ujistit, že Sayu má vše co potřebuje. Ta už ospale mžourala očima a propadala se do říše snů.
,,Malá spí a Jiraya už zřejmě teď někoho balí,“ oznámil Narutovi.
,,Deš na to nějak hopem. Máme čas.“
,,Já vím,“ přilehl si k němu. ,,Jsem rád, že se nezlobíš. Myslel jsem, že dnes budu spát na gauči.“
,,Už o tom nebudeme mluvit, ano?“ poprosil ho Naruto a krátce políbil. ,,V ten moment se můj svět scvrkl jen na mě, našeho mrtvého syna a Sakuru. Teď jsme ale jen mi dva. Možná, že ráno povolím kousek i Sayu,“ usmál se. ,,Abys ji mohl nakrmit a přebalit,“ dodal s úsměvem. Sasukemu to nevadilo. Klidně prodá duši ďáblu. Byl rád, že s ním Naruto mluví. A co víc, teď se k němu lísá, jak kočka. Byli spolu, to je důležité. Věděl, že hádky patří k vztahu, ale tak nějak se jich obával. Možná, protože kvůli jedné velké Naruta málem ztratil. A i když teď měli Sayu, Sasuke nechtěl, aby s ním Naruto zůstával kvůli ní. Vždycky spolu byli z lásky a tak by to mělo zůstat i dál.  Sasuke ale věděl, že Naruto nelže a že jej miluje. Tak jako on jeho. Navždy… a spolu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hezké zakončení.

(Azrea, 24. 5. 2011 21:37)

Nejlepší povídka kterou jsem četla...

sugoi

(Eclair (www.eclairsstories.estranky.cz), 18. 3. 2010 20:11)

tak to byla vážně moc hezká povídka;-)strašně se ti povedla byla prostě dokonalá:-)jen doufám, že tá třetí řada bude brzy:-)

O-O

(Kyuury, 12. 2. 2010 21:28)

nemám slov ... prostě úžesná povídka doufám že ta třetí série bude brzo :)

....................oujéé .. :-P

(Yuuki, 8. 2. 2010 20:06)

perfektní povídyky :-) fakt že jo ..kapitolovky jsou super jěště vlítnu na jednorázovky ..ale mylsím že budou taky skvělý tak jen tak dál :-)

sugoiii

(shijo, 5. 8. 2009 21:44)

fakt skvely tohle je fak pecky kaptola sakura umrela a to mnzeni me fakt pobavilo honem dalsiii !!!!

krása

(kejt, 19. 7. 2009 22:03)

je to krásní hlavně ten konec ,,Budete se množit.“ no síla :D trochu smutný, ale krásný jdu hned na další :D

....

(SiMcA, 14. 7. 2009 3:21)

Super .. teraz sem hod rychlo dalsie casti ide ti to skvele len tek dalej :D a teraz sup na dalsie casti:D uz sa nemozem dockat ked ich budem citat ..

:-D

(Gaara z púšte, 9. 7. 2009 15:12)

omg tak to bolo super...no a ten Jiráya ja z neho umrem...jasné idete sa množiť :-D...pri tej vete som nemohol :-D

...........

(Akyra, 3. 7. 2009 19:12)

je to nádherné:)

...

(terkic, 1. 7. 2009 21:50)

lepší konec to mít ani nemělo, je to opravdu krásné a dokonalé:)

konec??

(Lilirose, 1. 7. 2009 16:27)

áá to bylo opravdu krásně zakončený.... kawai příběh!

??xDD

(Majka, 1. 7. 2009 15:35)

Jak poslední díl?? Já myslela že bude i třetí řada!! *ale pravda je, že jsi to zakončila úúžasněxDD* Chjooo, bylo to hroozně kawaii, škoda jen, že už je konec=33!!!

=^_^=

(Kagome/Kurama, 1. 7. 2009 13:29)

Sakra, ona už mrtvá byla, takhle jsem si to nemohla ani vychutnat T___T no nevadí, zabila jsi ji, super!!! xD Už jsem chtěla napsat, že se konečně můžeš věnovat jiným povídkám, a jak se tak nahoru koukám, ty plánuješ další pokračování! O_o Proč tam musí být to zatracený děcko T_T Vždyť to už je epos! :D

...

(tess, 1. 7. 2009 12:32)

krásný. a udělala si mi moc velkou radost, že si z jejich života vymazala růžovou. to se maj. ;-D
je mi trochu líto, že je to poslední díl. ale někde u nějaký povídky si psala, ž už přemýšlíš nad třetí sérií. budu pevně doufat, že tě to ještě nepřešlo a hodláš v týhle povídce dál pokračovat. mám jí totiž moc ráda.

:))))

(Tracy , 1. 7. 2009 11:43)

páni to bylo moc pěkný sem zvědavá co budeš psát ted :)

...

(Naru-San, 1. 7. 2009 9:11)

Tyjo to bylo krásný ^^ škoda že to je poslední díl :( Ale moc pěkný :)