Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční nadílka přání

4. 11. 2010

V podstatě půjde o povídky na přání, ale POZOR!!!! Ono to nebude jen tak.
Každý den přesně od 0:00 (počínaje dneškem či zítřkem, záleží jak an to pohlížíte) každý první komentář na téhle stránce vyhraje povídku na přání. Jediná věc je, že nesmítě komentovat tenhle článek. Jinak si tu okomentujte cokoliv chcete. Do komentáře napiště: Veselé Vánoce=) Důležité je, abyste tam ale napsali i svůj nick a meil či stránky, abych vás měla jak kontatktovat a domluvit se na povídce. 
Takže v kostce, každý den první komentář po půlnoci vyhraje povídku na přání. Zastavím to v momentě, kdy mi dojdou nápady. Ale do konce listopadu to tu nechám určitě. Povídky pak na stránky budu vkládat tak, v jakém pořadí jste je "vyhráli"=)
Povídka může být jakákoliv; fikce, original, cokoliv si budete přát (ale yaoi vynechte, ano?!). Podle toho kam povídky spadají, tak je roztřídím do stránek.
Takže... stačí komentář k kterémukoliv článku (kromě tohohle) s textem Veselé Vánoce (jsem na ně úchylný =)) a čekat až vám napíšu. Pokud by se na někoho během toho měsíce nedostalo, nezoufejte... je tu pro vás záchraný den, ale to je zatím tajemství =)
Upozornění: Každý má nárok na 1 povídku. Jestli mi tu někdo napíše dvakrát stejná osoba z jiného nicku, tak ji automaticky vylučuju. Jasný?! 
Po dobu téhle mánie tu asi nebude nic moc přibývat, tak se neděste. 
Snad je to vše. První komentář dne vyhrává povídku na přání =)

Tento článěk bude na každé mé stránce s povídkami a i tam se můžete zůčastnit. Bude to i pro mě přehlednější ohledně téma povídky.

Tak, teď už jen čekejte až se dnešní den schýlí ke konci =)

Nelie=)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář