Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. část

10. 10. 2010

Bohužel, všemu je někdy konec, stejně jako našemu výletu do Francie. Dva úžasné týdny Naruto obdivoval krásu Francie a její přírody. Dva únavné týdny se Sasuke přel s Willem, kdo je ten nej. Dva výnoné týdny pro Itachiho a jeho krátký románek s Jacquelin.
Vše končí a Sasuke, Naruto a Itachi čekají až ohlásí jejich let. 
,,Bylo to tu fajn, bude mi to tu hrozně chybět," zasteskl si Naruto. 
,,Příští rok pojedeme zase. Sám si slyšel, Will by nás tu nejradši měl i na Vánoce a Slvestra. Divím se, že nám nedal klíčky od domu," řekl Sasuke.
,,Je milý a pohostinný."
,,Podlejzavý," opravil ho Sasuke. 
,,Přesto jste se škádlili jako bratři."
,,No promiň, bratra jednoho má, stačí mi to," podíval se na Itachiho. ,,Will je šváb, tečka."
,,O švábech s říká, že jsou jako bozi. Nezničitelní, nesmrtelní, všudepřítomní."
,,To sedí, Will je opravdu všude," zavrčel Sasuke. ,,Opravdu necápu, proč nám v jedenáct večer chodil dávat dobrou noc." Naruto se zasmál.
Dny ve Francii byly prosycené hádkami Wille a Sasukem, vše vrcholilo večer. Francie je romanticka a sdílet s Narutem lože bylo pro Sasukeho lákavé. Začal lehkým polibkem na rty a objetím kolem pasu. Polibek se prohluboval a stával vášnivějším. Sasuke, jako pan dominantní, z Naruta strával oblečení. Tričko se ocitlo na zemi a Sasuke mohl pokračovat na další metu. V tom do pokoje vrazil Will a s úsměvem od ucha k uchu. Nikdo neslyšel klepání, ačkoliv Will tvrdil, že doslova bušil na dveře. S omluvou přerušení jejich chvilky jim popřál dobrou noc a zase odešel. Naruto po tom většinou propukl v smích. Nejen nad Willovým počínáním, ale Sasuke výrazemv tváři. Vypadal jako rozzuřený býk připravený nabrat toreadora na rohy. Samozřejmě, že jediná vášeň, která u Sasukeho panovala byla vášeň zabíjet.
,,Zřejme jsi maličko flustrovaný," popichoval ho Naruto.
,,Jestli tím narážíš na nemožnost naplnit moje povinnosti, tak ano. Použil by jedno ostřejíš slovo, nicméně řeknu jen, že mě to štve."
,,Chceš to, že?" škádlil ho Naruto dál.
,,Naruto, varuju tě. Já jsem schopný všeho. Záchodky jsou tu prý zvukotěsné." Naruto se na chvíli zamyslel, jestli by byl Sasuke opravdu schopný zatáhnou Naruto do kabinky a tam dohnat tak sexuální deficit.
,,Lákavé, ale schovej si to na doma," poplácal ho po stehně. ,,Ve Francii jsi měl dost příležitostí. Tvoje mínus, že jsi po Willově návštěvě měl vždy chuť oplatit mu to přinejmenším separováním jeho končetin od těla."
,,Tebe by to nenaštvalo?" 
,,Ne, já se bavil. Ale měl jsem pořád chuť pokračovat v započaté činnosti. To ty jsi jaksi... cohabl," zasmál se.
,,No promiň, že mě nevzrušuje představa, že nás někdo pozoruje."
,,Vynahradíme si to," slíbil mu Naruto. ,,Až tvůj bratr půjde do práce, máme hodiny a hodiny jen pro sebe." 
,,Nemůžu se dočkat. Už, aby to bylo."
,,já jsem tady, bráško," ozval se Itachi. ,,A mám ještě dva dny volna," informoval ho.
,,Určitě jim tam chybíš, aspoň zajít bys tam mohl. Co tví pacienti?"
,,Je jim dobře, cením si tvé starostlivosti."
,,Jemu se to řekne," zamračil se Sasuke. ,,On mohl kdykoliv za tou svou obdařenou brunetkou."
,,Jo, bylo to fajn," zavzpomínal Itachi. ,,Klid Sasuke, jen ti to prospěje."
,,Tys nikdy nebyl mladý?"
,,Pořád jsem, bráško. Ale období permanetní nadrženoti se mi díky bohu vyhnulo." S tímto vstal a odešel do nejblišího bufetu pro něco k jídlu.
,,Přísahám, že mu něco udělám," zavrčel Sasuke.
,,Klid, broučku," stiskl mu ruku. ,,Uvidíš, že tamenší pauza stojí za to."
,,Já si vážím tvoji podpory," usmál se na něj Sasuke. ,,Ale neříkej mi broučku."

Tak a protože mám malý notebook s mini klávesnicí a hodně blbě e i tu píše,tak předčasně končím. Za šest komentářů zase něco přidám, snad se vám tenhle kousíček líbil.

Nelie=)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Brouček.

(Azrea, 27. 6. 2011 21:40)

Tak to mě dostalo.

=^_^=

(Kagome/Kurama, 18. 10. 2010 20:42)

Ty jsi ale vyděračka :) No, já to trpět nebudu, ale komentář přidám xD
Těšila jsem se, fakt že jo. Já ale doufám, že brzy se něco stane, protože se začínám nudit. Kapitoly vystavěné jen na humorných dialozích mě nijak zvlášť neberou... T_T Jdu na další část, snad už tam něco bude :)

nadpis?!

(Sys, 18. 10. 2010 15:30)

to bylo hezů... ^^ opravdu se vždicky do tvojí povídky začtu a nepřemíšlím jak je dlouhá... čtu čtu a čtu a nejlepší je to v hodně ICTéčekm, pak čumím a nevnímám co učuitel říká, takže jsem upe mimo...xD

O_o xD

(Melissa-kun, 12. 10. 2010 11:08)

To bolo supeeeeeer!!! :3 Tak som sa nasmiala xDD stará mama na mňa pozerala ako na spasenie... :D si žehlila prádlo a ja za PC som skoro pod stalo od smiechu bola... tie intrigy sú geniálne, ako si tam všeci na nervy idú a Sasukemu dobre nedoprajú, okrem Naruta samozrejme :D už sa teším na pokračkoooo :3 dúfam, že príde skoro :D
PS: Viem ako sa zle píše na noťase :D segra ho má, ale ja mám radšej normálnu klávesničku :3

Katka

(Katka, 11. 10. 2010 17:24)

super kapitola ale nějak dlouho ti to trvá :-)

secret-wishes.blog.cz

(Lilith-sama, 11. 10. 2010 15:06)

Nelie niečo napísala. To sa musel stať zázrak, že je tu KONEČNE niečo od tejto skvelej autorky! No fajn, to by sme mali ovácie a radosť, teraz ku kapči. Chcela by som vidieť, ako Sasu šalel, keď im tam vbehol Will. No musel byť jedným slovom zlatý. :D Krásna kapitola. A keď dobre počítam tak tento koment je 6 *yahoo*. Super. Teším sa na ďalšiu ako malé decko.

=33!

(Majka, 11. 10. 2010 14:03)

No konečně! Že to ale trvalo!:D Ikdyž...asi bych měla být ráda za to, že si vůbec něco přidala, co? Každopádně to byl moc krásnej dílek. A nejvíc mě pobavilo to s Willem :D. Holdobčas se někdo narodí se zvláštním radarem na zvláštní momenty....a nebo je prostě vlezlej! :D Sem mooc ráda, že se tady objevil další díl a moc se těšim i na ten další! :D

...

(tess, 11. 10. 2010 12:46)

super. sem ráda, že se tu objevila zase další kapitola. je mi chudáka sasukeho líto :D vsadimse že musí bejt nadrženej jak bejk a nemůže si se svým rozhošným blonďáčkem pořádně vrznout :D jenom aby toho potom naruto nelitoval. honem sem s další kapitolou.

jop.. jupí xD

(Yumiko, 11. 10. 2010 6:46)

tak... to bylo krátké.. xD ale ten konec mě fakt pobavil... xD opravdu mi docela vadily ty překlepy, takže kdyby si to po sobě ještě třeba překontrolovala, na škodu by to rozhodně nebylo ;) jinak to byl hezký, i když na mě moc krátký dílek...:) xD

hurááááááá

(Avi , 10. 10. 2010 22:32)

konečně.....yay ten absťák by hrozný.....

^_^

(Itachi-chan, 10. 10. 2010 22:17)

tak já přidávám první komentář a doufám, že tady co nejdřív přibude i další díl :) děsně se na něj těším x3