Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. část

11. 10. 2010

Dveře se s vrznutím otevřely. Zvukově to připomínalo příchod mamutů. Zavazadla se odhoila do rohu haly a s pouhým ,dobrou, se všichni tři odplahčil do svýc pokojů. Zhroutil se do postelí a bylo jim zcela u... vy víte čeho, že jsou pořád oblečení. Byli unavení, zmožení a totálně vyčerpaní. Přáli s jen jedno... měkkou postel a náruč Morpheovu*.

Durhý den se jako první probudil Naruto. Posadil se n posteli a zadíval se k oknu. Bylo vidět, že je přinejmenším dvanáct. Nechtělo se mu dělat nic... do kuchyně to bylo moc daleko, koupelna byla zase plná věcí, které vyžadovali aktivitu. 
Vstal a několia málo kroky se dostal k Sasukemu do postele. Ten, aspoň to tak vypadalo, vrdě spal.
Naruto si opatrně vlezl k němu do postele a přitulil se k Sasukemu. Nahmatal jeho ruku a stiskl ji. Bylo otázou času, kdy si Sasuke všimne těla navíc. Naruto jen tiše vyčkával až uslyší nesouhlasné mrčení a ucítí, jak se ho Sasuke snaží vystrnadit z postele. Sasuke ale dál nehybně spal. 
Ačkoliv Sasuke vždy působil dojmem, že se o postel zásadně nedělí, byl vždy rád, když vedle sebe našel Naruta. Probouzet se vedle někoho je přece jen příjemnější, než když vám ráno hned vmete do tváře, že jste sami.
,,Miluju tě, Sasuke," zašeptal Naruto.
,,Já tě taky miluju, Naruto," odpověděl si sám Naruto. Rád by tuhle větu slyšel častěji, ale musí se hold smířit s tím, že Sasuke je v tomto málomluvný. Tím ve Francii si to vybral na dalšího čtvrt roku.
Jak tam Naruto ležel a díval se na Sasukeho, jak pokojně spí, vybavilo se mu v hlavě, jak to všechno začalo. Sasuke jako JTPT, spřízněná duše na internetu. Prozrazení, útěk a to jak ho Sasuke našel a staral se o něj. Malinko mu vadil fakt, že je k sobě přivedly Sasukeho výčitky. Proto ho přece tehdy k sobě přivedl a ubydlel. Ne z probouzející se lásky, ale výčitek svědomí. Přesto to byl ale úspěch, protože do té doby si Naruto myslel, že Sasuke snad ani žádné svědomí nemá. A vlastně i Itachi jim hodně pomohl. Nebýt toho, jak pořád hučel do Sasukeho ať se vzapamtuje, nejspíše by se pořád obcházeli, jako nakaženi morem.
Pamatoval si, jak ze začátku nenáviděl svoje city k Sasukemu. Říkal jsi, proč tohle nemůže cítit k někomu jinému, kdo by o něj stál. Tolik porovnával Sasukeho a Itachiho. Oba jsou úplně jiní. Vzhledově je jasné, že jsou to bratři Uchihové, ale povahově jsou jak oheň a voda. A Naruto nechápal, proč on se musel zamilovat zrovna do ohně.
Teď byl ráda, že si jeho srdce zvolilo zrovna jeho. Sasuke byl sice malinko žárlivý, ale takhle v podstatě dokazoval svoji lásku. To jak se hádal s bratrem, aby jim pořád nevězel za zadkem a nechal jim taky trochu soukromí poukazoval na možnou existenci romantické stránky. No... Naruto byl věčný optimista.
Přesto... přes všechnu lásku, co Naruto k Sasukemu cítil, nemohl mu bez výhradně věřit. Obelhal ho, což se jen tak nezapomíná. Nebo možná i ano, ale v případě někoho jiného. Někoho, kdo nebyl v jeho očích jako největší parchant světa.
Nemyslel na to, nechtěl... zničilo by to to krásné, přesto se Naruto bál, že jednou tenhle čertík vykoukne na svět celý.
,,To nemáš svou postel?" ozvalo se vedle něj. Jak očekával, mrzutý Sasuke se ho pokouší vystrnadit.
,,U tebe je mi líp," usmál se na něj Naruto. 
Sasuke se protáhl a v hlavě sbíral slova, která by nezněla moc přecitlivěle, ale ani je nerozhádala.
,,Myslím, že řeknu o novou postel," řekl. ,,Takhle nám začíná být malá."
Naruto se usmál a přitiskl se blíž k Sasukemu... aby bylo více místa=)

* kdo první uhádne, co tahle metafora znamená, tomu věnuju další povídku
Je to krátké, ale časté...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

=^_^=

(Kagome/Kurama, 18. 10. 2010 20:51)

Opravdu se to s překlepy špatně čte, myslím, že deset minut nad kapitolkou navíc by nikoho nezabilo :) A nám by to v čtení jen pomohlo.
Jinak, líbí se mi, jak Naruto nevěří úplně :) Přece jen by byl až moc důvěřivý =.= jinak, náruč Morpheova, tak asi spánek, co jiného..? O_o
Jinak limity jsou opravdu zoufelé :) Mě to naopak odradí od dobrovolného napsání komentáře, pak to beru jako povinnost a to já fakt nerada. Je sice pravda, že nedostatek komentářů není fajn, ale autor by se k tomu snižovat neměl ;)

nadpis?!

(Sys, 18. 10. 2010 15:19)

tak přidávám 10.koment a doufám že se najde někdo kdo přidá ten jedenáctej...^^ lidi prosím pište!!! kapitolka je samozdřejmě hezká a těším se jaká zápletka bude další...^^

Krása

(Lea, 17. 10. 2010 20:41)

Super! je to úžasnej dílek, Nelie-san! A já už se nemůžu dočkat dalšího! Doufám, že si lidi pospíšej a napíšou zbývající komentáře, protože já už se nemůžu dočkat!!

:)

....

(ANBU, 17. 10. 2010 20:16)

Úžasný dílek u ž aby bylo jedenáct komentářů a já mohla hltat další dílek téhle super povídky.

heeeh... ty nadpisy mě štvou.. :D

(Yumiko, 15. 10. 2010 20:04)

ale jinak zase super dílek. ani jsem nečekala, že to tu bude tak brzo, takže jsem hrozně vděčná.. zvášť teď, kdy mě všechno štve.. xD a souhlasím už aby tu znovu bylo těch jedenáct a něco pořádného se konečně stalo xD

secret-wishes.blog.cz

(Lilith-sama, 15. 10. 2010 16:21)

Krásna kapitola. A sú doma a už oddychujú u Morfea. 11 Fúúúúha to sa tej kapče ďalšej asi nedočkám.

xDD

(Itachi-chan, 15. 10. 2010 16:11)

další hezká kapitolka :) jenom by to možná chtľlo trochu víc akce ;D už se těším na další kapitolku ^^
a jenom tak mimochodem: mám křečka, který se jmenuje Morpheus xDDD

:D :D

(Majka, 15. 10. 2010 14:55)

Tak sem to konečně dočetla :D Je to moc krásná část a jsem rádaže to bude přibývat častěji...no...uvidíme, jak to budeš zvládat :D
Fakt už se těšim, až tady přibude pokráčko, já totiž každej den koukám, jestli tady není už něco novýho :D

Katka

(Katka, 15. 10. 2010 13:59)

ty píšeš fakt moc moc moc krásně :-)