Jdi na obsah Jdi na menu
 


34. část

19. 8. 2011

A jak pokračovala pohádka dál?
Je toho dost, co se změnilo. Především začal nový školní rok, což byla pro Naruta katastrofa. Připadal si, jakoby mu někdo přivázal na nohu sto kilový balvan. Hned po první dnu, který mimochodem trval jen jednu hodinu, odcházel jako vyštvený citrón. Což naopak nahrávalo Sasukemu.
Ten bral školu jako nákup v supermarketu. A samozřejmě si z Narutovi reakce utahoval. Prý, aby neměl takový bobky. Naruto se na něj pokaždé zamračil a dělal uraženého. Chvíli s ním nemluvil, ale většinou to nevydrže déle jak čtvrt hodiny. Naruto byl od narození ukecaný, ten prostě bobříka mlčení hrát nedokázal.
,,Měli by nám za to platit. Proč učitelé dostávají plat za to, že nás ve škole ponižují, sázejí nám špatný známky a libují si v našem strachu. To my se tam nadřeme nejvíc. Úkoly, učenní, zkoušení, písemky," vyjmenovával Naruto po cestě domů.
,,Jistě, brouku, máš naprostou pravdu," kýval Sasuke. Nemělo cenu mu odporovat, v tomhle měl Naruto svou hlavu. Sasuke sice školu taky neměl jako modlu, ale nezakládat proti ní odbory, jako Naruto.
,,Nechápu, proč tam chodím."
,,Protože tam chodím já," odpověděl prostě Sasuke a zastavil se u vchodových dveří.
,,Jistě a maturovat budu z tvé tělesné anatomie," zasmál se Naruto
,,Tak to se mi připomeň před zkouškou," naklonil se k němu. ,,musím tě na ni precizně připravit," zašeptal.
Dřív by se Naruto sesypal na zem, smeten vlnou vzrušení, která jim probíhala, když byl Sasuke tak blízko a šeptal mu do ucha. Teď už byl vůči němu jakž takž imunní. Ruměnec na tváři se mu ale nikdy nevyhnul.
,,Chci, aby jsi to dotáhl na výbornou," dodal a jemně ho kousl do ucha. Naruto v odpověď zakuňkal (poz.a.: To je výraz XD) a protáhl se dveřmi dovnitř domu.
Sasuke věděl, že Naruto nebyl žádné neviňátko a vždy se bavil jeho upejpáním.
,,Itachi bude ještě dlouho v práci. Je něco, co by jsi v jeho nepřítomnosti chtěl dělat?" zeptal se Sasuke zatímco odemykal dveře do bytu. Naruto se sám pro sebe usmál. Ještě si pořádně nezvykl na Sasuke zájem. Nenosil mu denně kytky nebo čokoládu, ale přece jenom tu byla změna.
Napříkla jako teď, ptal se ho, co by chtěl dělat. Sasuke nebyl povaleč, ale kino nebo procházky po parku pro něj byly španělskou vesnicí. Zbytečnost. Ale od doby, co se usmířili, se počet takových aktivit zvýšil z -10 na +5... Naruto věděl, že to nevydrží věčně. Hlavně, až začne škola, budou rádi, když společně dojdou do kuchyně.
Oba měli jiný rozvrh, jinak začínali a jinak končili. Zatímco Naruto měl navíc zvolené předměty Dějepis a Zsv, Sasuke si vybral Fyziku a Biologii.
Stejně, Naruto si ty tři dny, než se vrátili do školy, užil. Bylo to, jakoby spolu teprve začali chodit. Začátek, kterého se na první pokus nedočkali.
,,Hlavně dej učebnice z mých očí," prohlásil Naruto a prošel do kuchyně. ,,Ale mohli by jsme si něco objednat," zadíval se na Sasuke tázavě. ,,K jídlu."
,,Fajn," kývl Sasuke. ,,Pizza?"
,,Třeba."
A byli jsme u dalšího tématu, které Naruta trápilo. Byl tu sice jako doma, ale stejně to mělo blíž k almužně. Když ho sem přijali, říkal si, že to bude na chvíli, případně, že se později začne podílet na placení účtů... Sasuke to ale odmítal. Prý to bylo zbytečné, po rodičích a z Itachiho práce měli peněz víc než dost a od Naruta by prý nikdy nevzal ani korunu. Takhle ale v Narutovi vznikali pochyby, proč tu vlastně je. Stejně jako na začátku, kdyby byl jen jeho obyčejný kamarád, musel by platit. On je ale jeho přítel, partner, proto je tu gratis. Skoro jakoby platil svým tělem.'
Ne, na tohle myslet nechtěl. Nechtěl se vrátit zase zpět.
,,Sasuke?"
,,Hm? Co budeš chtít na pizzu?" zeptal se, zatímco hledal na internetu pizzerii.
,,Je to jedno. Poslyš," začal. ,,Chci jít pracovat." Sasuke zvedl hlavu od počítače a zadíval se Naruta.
,,O tomhle jsme už mluvili stokrát, nechci od tebe žádné peníze, jasný?" Znovu se zahleděl na monitor.
,,Dobře, já vím. Stejně si chci najít nějakou brigádu. Potřebuju něco, abych mohl po maturitě začít pracovat na plýn úvazek. Bez předešlých zkušeností tě ale nikde nevezmou. Nebudu ti dávat žádné peníze, když nechceš. Ty ale nevíš, jak neuvěřitelně je trapný říkat si o peníze, tobě nebo Itachimu. Proto."
,,Dobře," kývl Sasuke. ,,Můžeš nakupovat jídlo, cokoliv, ale nikdy si od tebe nevezmu peníze, jasný?!" Naruto souhlasně kývl. ,,Fajn, teď ta pizza." V tom zarachotily ve dveřích klíče. ,,A sakra."
,,Tak tě rád vidím, bratříčku," řekl Itachi a zavřel za sebou dveře. ,,Neboj, nebudu vás rušit. Jak bylo ve škole?"
,,Fajn a teď padej," Itachi se usmál a zamířil k svému pokoji.
,,Buď na něj hodný," řekl Naruto a posunul se na lavici vedle Sasukeho.
,,Je to můj bratr, je skoro zákonem daný, že se musím chovat takhle."
,,Aha. Hm, ale máš ho rád," usmál se Naruto.
,,Jak jsem řekl, je to můj bratr," zopakoval Sasuke a dál se věnoval výberu pizzy.
,,Miluju tě," řekl Naruto a vtiskl Sasukemu pusu na tvář.
,,I já tě miluji," zaznělo neslyšně šeptem.

P.S. Co myslíte? Bylo to Miluij tě od Sasukeho? Dozvíme se v dalším díle >D :<D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

http://narutofanfictionpovidky.blog.cz/

(Hagumi-chan Uchiha, 25. 8. 2011 21:50)

Gyaaaaa! Moc se těším na další díleček! :D ,,I já tě miluji," zaznělo neslyšně šeptem. .... tuším kdo to je a moc mě to netěší co když se Naru přesune k němu a co pak chudák Sasu-chan? to se nemůže stát! :D

................

(Mia-san, 21. 8. 2011 15:17)

Ha, tak tím posledním komentářem jsi mi zasadila děsného brouka do hlavy a nedá mi to spát :D Skvělý dílek... Na tuhle povídku jsem se hodně těšila, až to bylo k nevydržení :o) Budu napjatě čekat na další dílek ;o)

Nadpis

(Lilith-sama, 20. 8. 2011 13:05)

No tak neviem, čo to P.S. malo znamenať. Som tak trochu zamätená, ale pripisujem to tomu, že som bola teraz pár dní na slniečku a zrejme mi tak trošku ešte vynechávajú mozgové závity. čo mi zase pripomína školu spomenuté aj v tejto časti *chjoooooo*.
Sasuke už síce s Narutom je, a vypadáí to, že Naru je aj celkom šťastný, ale to zrejme znemená, že trpí Itachi, ak tomu chápem správne. Ale na druhej strane Sasu je strašný flegmatik, na to, aby niečo takéto povedal, čo podľa mňa dosť Naruta... ani nie, že trápi, ale povedala, by som, že je z toho nie nadšený. Ale zase, ak by sa dal dokopy s Itachim, trpel by Sasuke a potom by tam zrejme bola ešte určitá dávka tých spomienok na Sasukeho, čo by zase Naruta tiež zrejme netešilo.
No uvidíme. Teším sa na piatok, aj keď síce neviem, na ktorú kapitolovku, ale ja tak sa teším.

O_O

(Itachi-chan, 20. 8. 2011 2:35)

Já věděla, že to přijde!! :D Narutovi nikdo neodolá, a Itachi už vůbec ne, absolutně nepochybuju, že to byl on :D Sasuke je moc velkej necita, aby to řekl jen tak :D Ale je pravda, že se změnil. Ale jestli by zůstal se Sasukem, Itachi by tam strašně trpěl. A to by mi ho bylo děsně moc líto... Nechám se překvapit :D
Těším se na příští JTPT (které, jak soudím podle tvé zprávy v shoutboxu, bude už příští pátek) :D
P.S.: Já se dnes ale nějak směju... Radši už půjdu spát, nebo tu dostanu infarkt :D

Ááa!!!

(Sys, 19. 8. 2011 23:09)

,,Nesmí to bít Itachi!"
,,Miluješ přece ItaNaru."
,,Ale když oni si k sobě hledali cestu tak dlouho, druhý pokus musí vyjít. Sasuke ho udělá šťastným."
,,Itachi by to taky dokázal."
,,Ztichněte obě! Copak Naruto musí být jen štátný?"
,,Co ty tu děláš? Běž se utápět v bolesti a sebelítosti!"
,,TICHO!"

Musela jsem je uklidnit. Teď si mi Nelie nsadila brouka do hlavy, jak to bude? O_o Nejlepší by bylo kdybys přidávala od každého jednu, ale to nemůžu chtít. Tak vzhůru do sladké nevědomosti. Budu se těšit na NTMAOTTCH xD snad je to dobře ^_^