Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chyba? - Počátek

28. 5. 2011

Víte, co se říká.... Alkohol vám vaše otázky nezodpoví, ale aspoň vám je vymaže z paměti. Naruto to pojal tak, že mu totálně vygumuje mozek a on nebude schopný mluvit.
Nechtěl se opít, to opravdu ne. Chtěl si dát skleničku nebo dvě, jen na uvolnění a uklidnění. To ony mu naskákaly do úst. Sami od sebe.
Vlastně všechno se stalo samo od sebe. Naruto jen plul s proudem, nechal se unášet. Nejlepší na tom bylo, že všichni kolem byli stejně sktřískaní, že ani nevěděli, na které jsou planetě. Ti slušnější už dávno odešli, zbyli jen ti, kteří byly ochotní nebo natolik zlití, že udělají cokoliv.
To negativní na tom jsou rána. Tzv. Rána po té... vyložte si to jak chcete.
Ležíte v posteli, snažíte si vybavit předešlý večer a přitom udržet žaludek pokuď možno v klidu. "Poštěstí-li" se vám, nejste v té posteli sám.

Naruto následky přijal v momentě, kdy si uvědomil, že je vzhůru. Byla sobota, pokud tedy opravdu spal jen přes ten zbytek noci. Byl ve své posteli, to poznal podle tvrdé matrace. A nebyl sám, protože vedle sebe cítil něčí tělo.
Fajn, tak se zlil natolik, že si přitáhl domů nějakou holku. Aspoň se u ostatní rozplynou jakékoliv pochybnosti o jeho orientaci, jsou-li nějaké.
Natáhl ruku a nahmatal tu druhou, hlavu měl stále otočenou na druhou stranu v předstírání, že spí.
Něco zachytil, jemná, i když na holku trochu velká ruka. Pokračoval by i dál, ale v této věci převzala iniciatuvu ona osoba. Přetočila se a v stále ještě hlubokém spánku se k němu přitulila.
,,Do prdele," vyjekl Naruto a vyskočil z postele. Pořád nevěděl o koho konkrétně jde, ale tamto, co se mu lísalo ke spodním partiím, nemívají holky.
Vzal tak sebou i tu jedinou deku, čehož v zápětí litoval. Teď spatřil, kdo se rozvaluje v jeho posteli. Chtěl nadávat dál, ale odmítal dát tomu stvoření na vzbuzení. Prozatím to totiž spalo, i když bez deky a jen oděno vzduchem. 
Naruto se co nejrychleji vyplížil z pokoje. Štěstí, svoje oblečení našel už v kuchyni... a i část oblečení tamtoho.
Sakra! Překousl by, že je to on, ale proč zrovna On? 
Dobře, chce to zachovat klid. Vzbudí ho a... nechá to vyšumět. 
Přijde ale na to, jak se do téhle situace dostali. Jestli bude on stejně v šoku jako Naruto, zažije pěkný tóčó.
,,Nazdar," ozvalo se od dveří. Naruto nadkočil a deku si přitáhl blíž k tělu.
,,Sa-Sasuke?"
,,Ano?" To je všechno? Jenom blbý ano? Vždyť on se tu producíruje jen v kalhotách jako doma. Z ledničky si v klidu vyndal mlíko a začal si dělat kafe. ,,Chceš taky?" Jasně a přimíchej mi tam kyanid.
,,Jo?" Znělo to spíše jako hádání, ale Sasuke to bral jako souhlas a ze skříňky vyndal další hrnek. Naruto pořád nechápal Sasuke klid. Co prospal? ,,Sasuke?" oslovil ho znovu. Sasuke se k němu otočil. Naruto se zřejmě k mluvení neměl, tak musel Sasuke hádat.
,,Aha, ty si zřejmě včerejšek nevybavuješ."
,,Tak nějak. Ovšem konec je mi jasný."
,,Tak co řešíš?" Naruto couvl ke stolu a sedl si na židli. Co řeší? Vždyť... To! Sasuke by měl být přinejmenšjím taky překvapený a on zatím vypadá, jakoby si šel kupovat rohlíky.
,,Jak?"
,,Chceš snad popsat, jak se to dělá?"
,,Ne!" vyhrkl rychle Naruto. ,,Ale..." Jak se měl zeptat? Bylo mu to trochu trapný. I když... teď už by mu to trapný být nemělo. ,,Pod vlivem čeho jsem byl, že jsem s tebou šel do postele? Do mé postele? A odkdy ty preferuješ i opačný pohlaví?"
,,Tohle je tedy tvůj problém," mumlal Sasuke zatímco hledal kafe. ,,Ty jsi byl včera... no divný. Během celejch těch formalit si seděl u stolu a cpal se brambůrkama, pak sis sedl k baru a objednal si jednoho jedinýho panáka, který tam zřejmě stojí ještě teď."
,,Takže jsem nepil."
,,Ne, Naruto, ty jsi chlastal jako zvíře. Mezi tím uďobáváním brambůrků si skoro každýmu vypil přípitek. Itachi se i bál tě pro tu stužku zavolat. Když jsi se odplahočil k baru, poslala mě za tebou. A já nevím proč, ale poslechl jsem ho." Sasuke se odmlčel a zadíval se na Naruta, který se evidentně snažil ze včerejška něco vybavit. Zřejmě se mu to nedařilo.
,,A dál?"
,,Dál to slyšet přeci nechceš."
,,To jsme na to skočili hned u baru?" Sasuke zničeně dosedl na židli vedle Naruta. Kafe nenašel, ale alespoň se zabavil během prvotního vysvětlování.
,,Byl jsi to ty, kdo to vše začal." Naruto se rozesmál.
,,Jasně... A teď vážně!"
,,Začal jsi cosi mumlat a jelikož jsme seděli blízko u sebe, přesunuli se ruce z tvých nohou na moje. A pořád jsi něco mumlal. Pak jsi se vydal na sever."
,,Fajn," přerušil ho Naruto. ,,Kolik toho viděli ostatní?"
,,Když ses mi začal dobývat do oděvu, odvedl jsem tě ven. Myslím, že pokud něco viděli, budou to mít za nějakou halucinaci." Na mysl Narutovi vytanula další otázka.
,,A co ty? Vypadá to, že jsi byl v klidu. Nechtěl jsi mě přetrhnout vejpůl? Nebo zostudit?"
,,Takže tebe zaráží, že jsem na tvoje svádění v podstatě kývl," shrnul Sasuke. ,,Prostě rád experimentuju. Ty ses tak hezky nabízel."
,,Rád experimentuješ? To takhle experimentuješ často?"
,,Ptáš se, jestli jsem na chlapy? Je holka, která skončí v trojce s holkou lesba?" Deja vu. Tohle už Naruto řešil i sám se sebou. ,,Ale že ty kopeš za jiný tým jsem netušil."
,,Kopu... nekopu!" namítl Naruto.
,,Já u toho byl. Kopeš," zasmál se Sasuke. Vlastně... bral ho Itachi a spal s Sasuke, to už jsou dva chlapi.
,,Do prdele," uvědomil se Naruto náhle.
,,Jo, přesně. Ale klid, tak se ti to líbilo, no. Škoda, že si to nepamatuješ, když to bylo tvé poprvé." Naruto byl ale myšlenkami jinde. Vždyť on se vyspal s Jeho bratrem! To je... proč si připadal, jakoby ho podvedl? Vždyť oni dva spolu nic neměli, ale přesto věděl, že se mu teď nebude moct podívat do očí. A nebylo to kvůli tomu, že Sasuke je jeho bratr... měl pocit, že zradil ten cit, který k němu chová. Že zradil jeho. Znamená to, že ho miluje... opravdu?!
,,Sasuke, neříkej to bratrovi."
,,Jemu může být šumák s kým já spím. Navíc mu to stejně docvakne, když jsem se nevrátil domů a odcházel jsem s tebou."
,,A to si jako odůvodnění hned vybere sex?"
,,Dost možná. Navíc, s tebou to nebyla moje premiéra."
,,Pak kdo tu za koho kope, že?!"
,,Prve to byl skutečně omyl. Nechal jsem se ukecat. Což se teď stalo znovu."
,,Stejně se divím, že nevyšiluješ."
,,Nemám tě rád, to je pravda, ale kazit si kvůli tomu zábavu je zbytečné."
,,Jistě, zábava," vstal Naruto od stolu a posbíral svoje oblečení. ,,Jdu se oblíct," couval k pokoji.
,,Po tom, co jsme spolu dělali, to klidně udělej tady. Není nic, co bych na tobe neviděl."
,,Já vím, ale... prostě jdu," vybehl Naruto z kuchyně a zavřel se v pokoji. Těžko říct, co ho šokovalo víc. On a Sasuke nebo Sasukeho skoro až kamarádský postoj k Narutovi. Vždyť oni dva se nemohli vystát. Sasuke má perfektní možnost Naruta ponížit na úroveň ováda. Ale proč by to dělal, když se toho sám účastnil a zřejmě ještě s nadšením. Prostě potěšení s skoro-kamarádem.
Tak, co bude dál? Přejdou to a budou se chovat k sobě jako doteď? Ne, mezi nimi se dneškem něco změní. Nepadnou si do náruče každé ráno, co přijdou do školy, ale taky si nebudou brousit dýky, jen kolem sebe projdou. Budou spolu vycházet.
Co se ale změní v případě Itachiho Naruto říct nedokázal. To byla zavřená kniha.

P.S. Tak, asi nejdelší díl. Už od začátku říkám, že ten okolnosti Sasuke/Naruto jsou průhledné a naprosto obyčejné. Prostě to udělali. Naruto, protože byl na mol. Sasuke, protože si řekl ,,Jednou za čas s chlapem, proč ne." :D Následky budou zajímavější. Téměř vše se změní. Ano, Sasuke bude zřejmě teď trochu blíž Narutovi, i když neprozradím jak. Rozhodně v tom ale cit nehledejte. Jen tady ty dva nevidíme naposledy. Itachi... no, u toho uvidíme, jak bude na románek svého bratra reagovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

=^__^=

(Kagome/Kurama, 29. 5. 2011 21:43)

Hoo...alkohol. No jo :D ale jak jinak takový úlet vysvětlit xD a experiment, samozřejmě XD Hm, hlavně že spolu budou vycházet, v případu Itachi/Naruto by se ještě mohl hodit...*__* Ale to je přesně to, co nechci zažít, takovéhle ráno XD Ono kluci to mají dobrý, těm to může být šumafuk...pokud nejsou v Narutově situaci XD Uzumaki hold plave ve špatném proudu XD Ale pokud doplave do cíle, proč ne :)

Nadpis

(Lilith-sama, 29. 5. 2011 8:19)

Začína sa to pekne rozvíjať. Narutovo "po prvé" s jeho úhlavným nepriateľom. Tak, ale keď tvrdíš, že to teraz všetko zmení, tak to som zvedavá. Ja to vidím tak, že... si svoje dohady nechám pre seba *úškrn*. Nelie-sama, hlavne chudáčika Naruta veľmi netráp, on si už prežil toho dosť.

...

(Itachi-chan, 28. 5. 2011 23:53)

No páni, tys to teda nějak zamíchala :D No alespoň už víme, jakou bude mít Sasuke v příběhu roli. A co se Naruta týče, tak to vypadá, že mu teď začne opravdu šílené období. Snad to přežije :)
P.S.: Zajímalo by mě, jestli to píšeš z fleku, nebo máš dopředu vymyšlenou nějakou dějovou osnovu?