Jdi na obsah Jdi na menu
 


Puf! A kouzlo je pryč

29. 6. 2011

Naruto se smrtelnou jistotou věděl dvě věci. Zřejmě si totálně posral život a... je o v háji.
Udělal to a udělal to zas.
Měl chuť mlátit hlavou do zdi. Chtěl vyskočit z okna a nechat se dobrovolně přejet náklaďákem. Nebo by se v klidu nechal sežrat nějakým velmi odporným hmyzem.
On to opravdu udělal.
A tentokrát byl při smyslech. Co ho k tomu proboha vedlo? Co ho na tom tak lákalo? Jakoby s sebou měl transparent: Pojď. Bude to fajn!
Fakt to udělal!
A nebyl opilý. Jak se mu to sakra povedlo?

,,Kdybych věděl, že tu bude taková sranda, šel bych sem rovnou," zasmál se Sasuke. Naruto pootočil hlavou a zadíval se na něj. Pořád tu byl. Dobré nebo špatné znamení? Ležel, přikrytý jen po pas. Koledoval si tak o nachlazení, Naruto sám byl plně oblečený a bral by ještě několik verstev navíc.
,,Myslíš, že bys na sebe mohl něco hodit?" zeptal se Naruto.
,,Na tohle je trochu pozdě," znovu se zasmál.
,,Tobě není zima?"
,,Byl jsi tu teď tady? Jak mi může být zima?" Jasný. Naruto plně pochopil význam těch slov. I když by raději hrál dementa. ,,Ale chápu, že tobě asi zřejmě není nejlíp." A je to tu. ,,Víš jaký je rozdíl mezi tebou a jakoukoliv jinou holkou, s kterou jsem kdy byl."
,,Pouč mě."
,,Oni se na tebe přisají jak pijavice. Po jedné noci tě vidí ve fraku s prstýnkem a předmanželskou smlouvou. U tebe vím, že mě to nečeká. Možná proto jsme sem přišel."
,,Chápu." Na to, že si řekli: Nikdy více, to vypadá, že to má Sasuke až příliš krásně promyšlený. Má připravený odůvodnění jak pro sebe tak pro Naruta. ,,Co to s tím má společnýho?"
,,Asi bych si měl vážit, že jsi mi řekl svoje... tajemství, nebo jak tomu říkáš." Prokletí, pomyslel si Naruto. ,,Ale asi to neumím." Dost možná je to dobře. ,,Vlastně nechápu, proč jsi to řekl zrovna mě, když s ním sdílím geny."
,,Geny možná, ale tím to tak končí. Navíc to nešlo jen tak samo. Ty tvoje flašky mi musely trochu rozvázat jazyk." Neopil se, jen se napil, aby se mu lépe mluvilo.
,,Tentokrát jsi tedy při smyslech, plně si vědom toho, co se stalo," podotkl Sasuke.
,,Jsem si plně vědom, že to ty jsi po mě vyjel."
,,Máš nějaký vadný přijímače," namítl Sasuke.
,,Škemral jsi o to." Sasuke se na něj jen zamračil. Pro tentokrát je vinna zřejmě na obouch, Sasuke byl jen... klíč v zapalování. ,,Co jsme teď? Pořád známí?"
,,Možná by jsme mohli postoupit výš. Na dobří známí nebo kamarádi do postele," navrhl.
,,Nestane se z toho zvyk. Prvně to byl omyl, teď to byla chyba."
,,Tak díky."
,,Není to kvůli tobě," zavrtěl Naruto hlavou.
,,Takže Itachi. Je mi to jasný. Kvůli němu přijdu o dobrý sex."
,,Tak díky," zasmál se Naruto. ,,Já na tohle nejsem. Umím se ovládat. Nemusí obskočit vše, co má otvor. Nebudu tvůj záložní plán."
,,Aha, ty chceš vztah."
,,Nevím," řekl Naruto upřímně. Vlastně nikdy nepřemýšlel nad tím, jak by se žilo ve vztahu s mužem. Nebo vůbec s někým. Měl jasné v tom, co nechtěl. Ale chybělo mu ponětí o tom, co chtěl. ,,Řekneš mu to?"
,,Blázníš?! Nemám k tomu jediný důvod. Pravděpodobně by mě strčil do blázince."
,,Díky," usmál se na něj vděčně Naruto. ,,On je asi..."
,,Heteráč? Těžko říct. Nějak si ho nedokážu představit... já ani nevím, jestli ví, co to sex je," řekl Sasuke. ,,Vždyť on působí tak světsky. Co se ti na něm sakra líbí? Působíš jakože máš rád zábavu a neplánuješ žít v celibátu."
,,Já nevím, věř mi. Vědět to, zbavím se toho. Už jen když na to pomyslím, je to tak absurdní. Ale prostě to tak je a evidentně to stačí."
,,Tak fajn," posadil se Sasuke. ,,Snad mi dovolujíš tu počkat do rána. Lehnu si na gauč," řekl a začal se oblékat. ,,Ty se vyspi. Snad se ti to aspoň trochu vypaří z hlavy."
,,Díky."
,,No jo," natáhl na sebe svetr a zamířil do vedlejšího pokoje. Nevěděl jesti na tohle má. Protože aby byl upřímný, měl chuť to Itachimu vyslepičit. Ne, aby ublížil Narutovi. Spíš naopak. Co z toho bude, když to bude takhle tutlat v sobě? Leda pětka z ajiny u maturity. Sasuke totiž pochyboval, že by se Naruto zmohl byť jen na pozdrav.

P.S. Tak pusťte se do mě... rozcupuj mě Kagome :D Rozeberte to do nejmenšího detailu a nenechtě uniknout ani písmenko.
Prostě to muselo ven. Je to záměr. Sasuke není podrazák, Naruto to vycítil. Věděl to, i když racionální vysvětlení to nemá, že mu to říct může. I na mě by to tak působilo. Člověk, kterýmu je na oko volný i potopení Titanicu, ale nezradí.
A ti dva? No tak to zase udělali. Je to přirozená potřeba člověka. Hrdličky to z nich nedělá a nikdy neudělá. Prostě jen tak :D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

=^__^=

(Kagome/Kurama, 1. 4. 2012 12:40)

Konečně konečně konečně! Dostala jsem se zpátky k téhle povídce a zas od ní nemůžu odtrhnout oči, navíc mám ještě dost kapitol před sebou... Zvláštní, že mě to takhle moc chytne dva měsíce před maturitou, však proč ne... XD Nelie, je mi strašně líto, že jsem tu takovou dobu nebyla, úplně jsem se od všech povídek distancovala =.= Mám na ně už naprosto jiný pohled a téměř je nečtu, ale včera v noci jsem z rozmaru najela na tvou stránku a uvědomila jsem si, že je toho tady spousta nepřečteného... Už jsem to tak nemohla nechat O.o Trochu se děsím toho, že dojdu na konec a dlouho se nedočkám další kapitoly, ale zas mi nejde přestat číst. Což je docela zázrak vzhledem k tomu, že už jsem s vážně myslela, že mě tohle přešlo. Kdo umí, ten umí, to jde vidět *-*
Docela by mě zajímala scéna, kdy Sasuke po Narutovi vyjel XD skvělé, tihle dva mají vážně dost zajímavý vztah, čekám, co se z toho ještě vyvrbí, hlavně ze Sasukeho strany, i když vím, že ten v hlavním páru vůbec nefiguruje XD takhle se mi to vážně líbí. A souhlasím, Sasuke to zřejmě nevyžvaní. Nemá k tomu žádný důvod. Spíš bych se bála něco říct člověku, který se o mě zajímá a má o mě starost, než člověku, kterému je všechno jedno. Když je mu to jedno, nebude se problémy ostatních příliš zaobírat :) No, jdu na další kapitoly, jsem zvědavá, jak to tvoje chytrá hlavička dále vymyslela xD

Pěkný

(Kst, 17. 7. 2011 20:14)

Tak to byla velice zajímavá kapitolka, jsem zvědavá jestli to nakonec Sasuke vyslepičí a nebo umí držet jazyk za zuby. Těším se na pokračování. :)

Nadpis

(Lilith-sama, 29. 6. 2011 20:05)

Takže najprv prepáč, včera som sa na teba hnevala neoprávnene (pravdou je, že som sa pred tou 5-hodinovou cestou vyspala vynikajúco). A keď som pred polhodinou prišla domov pozerám, že pribudla nová kapča. Takže Naru mu to nakoniec vykecal a ešte k tomu sa s ním aj vyspal... Tomu sa hovorí prípad. Ale keď tom Sasuke vykecá jednej nemenovanej osobe (čítaj svojmu bratovi) potom len chudáčik Naruto. Som zvedavá, či mu to prezradí, alebo nie. A ako na to všetko vôbec zareaguje... aj Itachi aj Sasuke, keď sa mu to poriadne usadí v hlave.

=^.^=

(Mia-san, 29. 6. 2011 16:58)

Hehehe... Já to věděla :D Ty dva jsou jak magnety a muselo to tak opět skončit :o) Líbí se mi, jak jsi to vyřešila a doufám, že Itachi ten svůj, podle Sasukeho "celibát", taky jednou poruší a začne si všímat blonďáka :o) Navíc Sasukeho občasná "chápací nálada" je taky fajn :o) Posílám jedničku s hvězdičkou a šup s dalším "nevinným" dílkem :D