Jdi na obsah Jdi na menu
 


Smíření

25. 4. 2011

Naruto už ten boj vzdal.
Po další noci, kdy znovu v jeho snu figuroval starší Uchiha, měl chuť mlátit hlavou o zeď. Třetí noc zatvrzele odmítal usnout, ale ani všechny rozsvícená světla nepomohla a on se brzo propadl do říše snů. Když se čtvrtou noc probudil z další epizody On a Uchiha, rezignoval a přijal ten fakt. Letí na svého učitele, Sasukeho bratra a muže.
Jenže co dál? Je jasné, že to nikomu říct nemůže. A co je ještě víc jasné, že jen pomyšlení na takový vztah je absurdní. Prostě to přechodí, jako nějakou chřipku. Do konce roku a pak PA PA. Nebo ještě líp, přejde to. Zřejmě je to jen nějakej výplod jeho nedostatku společnosti. Prostě je sám a tak se automaticky upnul na nejbližšího normálního člověka. Hezká teorie. Naruto s ní byl spokojený. Jenže to nevysvětluje jeho přeorientování na muže. Zřejěm si prostě... rozšiřuje obzor. Zkusí něco nového. Nesmí se na to dívat jako na prokletí, i když tak to očividně je.
Nevěděl, jak se ostatní lidé dívají na homosexualitu. Jasně, občas vtipkovali na úkor holek o jejich zaměření na stejnou skupinu, jenže to je něco jiného. Například Lenymu zřejmě dvě holky na holky připadají sexy, ale mít vedle sebe...
,,Gay," vyslovil Naruto. Rozhodně to nechce vykřičet do světa, ale... kdyby se Lenymu svěřil, pochopitelně jen s orientací, možná by to vzal. Vždyť jsou kamarádi.
Riskne to. Potřeboval by někoho, kdo by mu poradil. Tohle je zkouška dospělosti, z které sám neproleze.

Po vyučování pozval Lenyho k sobě domů. Připadal si trochu jako zločinec. On ho přece sbalit nechce. Leny byl dobrý kamarád, ale tím to tak haslo. Nebylo ošklivý, měl kratší hnědé vlasy a stejné barvy i oči. Byl opálenější, jak pořád s oridiči jezdili k moři. Normální devatenáctiletý kluk, ale nic zlváštního na něm nebylo. Nic zvláštního pro Naruto.
Ano, k Narutově smůle si začal prohlížet každého mužského kolemjdoucího, čistě jen vědecky, aby zjistil, jak to s ním vlastně je.
,,Leny?" začal Naruto. Měl určitý plán, jak toto téma naťuknout a pak se uvidí. ,,Jak se díváš na homosexuály?"
,,Jako baby? Docela dobrý, je to-"
,,Myslím ty druhé."
,,Buzny? Tak ty bych vystřelil na Mars," zašklebil se Leny. Tak se nikam dál nepůjde. ,,Proč? Snad nejsi jeden z nich!" zasmál se. Naruto se pokusil napodobit jeho úsměv a vehemntně zavrtěl hlavou.
,,Ne, to je jen... do školy. Kvůli té slohovce o jiných lidech."
,,Aha, no to sis vybral. Zkus radši ty ženský.," poradil mu.
,,Jo, to by bylo jednodušší," řekl Naruto a sklesle se posadil na židli. Lenyho názor znal, vystřelil by ho na Mars. Takže je to čistě na něm.
Nic o tom nevěděl, ale snad jsou nějaké knihy... ne to, knihy ne. Tak možná internet... jo, to by šlo. Jenže ten on doma nemá a do knihovny s tímhle nepůjde. Ale možná...
,,Potřeboval bych pomoct?"
,,Hm, povídej," pobídl ho Leny.
,,Myslíš, že by jsi mi na jeden den mohl půjčit svůj notebook? Potřebuju připojení k internetu kvůli... informacím a do knihovny se mi s tím nechce."
,,Jo, jasně... jen pak smaž historii," mrkl na něj. Jasně, on měl za to, že ty informace se rovnají pornu. Tak na to ještě připravený nebyl.
,,Jasně, díky."
,,Zítra po škole, jo?"
,,Super." Tak na to se bude muset Naruto vyspat. Pokud možo bez snů a Itachiho ošmatlávání. Řekl si, že když se s tím smíří, sny přestanou. Přijal fakt, že je na chlapy. A přijal i fakt, že ho něco přitahuje na jeho učiteli. Smířil se s tím. Jen se s tím ještě nenaučil žít.

P.S. Já vím, je to kratší, ale aspoň něco. Je to taková odbočka. Chtěla jsem prostě jen někam vsunout Lenyho postavení (taky tam ještě bude hrát roli). Tak se mějte a užívejte den volna.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

???

(Sys, 26. 4. 2011 23:33)

tak to mě zajímá kam se to všechno dostane a věřím že Sasuke tam sehraje taky zajímavou roli... x)

Nadpis

(Lilith-sama, 25. 4. 2011 12:16)

Chudáčik Naru, byť na všetko sám je zložité (ja viem o čom vravím). Ale on to nejak zvládne a keď nie, tak sa predsa môže zveriť svojmu učiteľovi (;)). Pekná kapča. Trochu mám z nej rozpuoruplné pocity, ale aspoň sme sa o maličký krôčik posumuli k vyvrcholeniu deja.

=^__^=

(Kagome/Kurama, 24. 4. 2011 23:29)

Uuu... Nu, co na to říct. Je pravda, že mám z toho rozporuplné pocity...ale na druhou stranu chápu, že se chceš někam posunout a než by Naruto ve skutečnosti něco takového přijal, trvalo by to věčnost nebo by se k tomu nedokopal vůbec. Jen nechápu, že pokaždé, kdy se postavě začne líbit osoba stejného pohlaví, hned se mají za homosexuály. Jako by bisexuálové ani neexistovali, přitom mám dojem, že těch začíná být safra hodně. Prostě mi to nejde do hlavy. Mě se začít líbit ženská, přičemž nemám ke klukům nijak dobrý vztah, rozhodně si nemyslím, že se mi začnou líbit všechny O__o No, nevím no xD Hadám, že tady se naše názory možná střetnou. Ale já s tím nic neudělám, ty jsi autor a přizpůsobuješ si postavy obrazu svému (i když...)
I ten začátek, ty první čtyři věty byly uspěchané možná až moc. Ovšem už to nechám být. Přejdu to a začnu se těšit na to, co teprve přijde :)