Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šťastná rodina

24. 9. 2011

A jaké to bylo u Uchihů?
Uklizené. Naruto měl pocit, že se ocitl v nějakém bytě, kde bydlí čtyřčlená vzorná rodina. Obývák byl jak z katalogu na nábytek. Kuchyň byla snad snem každé hospodyňky. Ložnice Naruto neviděl a upřímně na to spěchat nechtěl. Sasukeho pro něj byla tabu, vzhledem k minulosti. A Itachiho... na tu byl čas.
A Sasuke?
Ten byl samozřejmě doma. Seděl v obýváku s podezřelým úsměvem na rtech, jakoby na Naruta čekal. Soudě podle Itachiho reakce neměl být doma.

,,Víš, jak jsi mi říkal, že rodina má být pohromadě?" řekl Sasuke.
,,Neříkal," oponoval Itachi.
,,Fakt? Tak to jsem se spletl, promiň. Ale tak když už jsem tady, najíme se, ne?" Itachi se otočil a zamířil do kuchyně připravit oběd/večeři.
,,Sasuke? Ne, že bych tě rád neviděl, ale proč jsi tu?" zeptal se Naruto.
,,Protože rád bratra vytáčím. A to, že jsem mu naboural vaše první rande, ho rozhodně vytočilo." Jasně, to mohl Naruto tušit. Na první pohled to ale skoro vypadalo, že chce Sasuke lít bratrovi do kurníku.
,,A já?"
,,Co ty?"
,,Nenapadlo tě, že to může vytočit i mě?"
,,Ani ne," odpověděl s klidem Sasuke a zaměřil svou pozornost zpět na televizi. ,,Zavolejte mě, až bude jídlo." Naruto zamířil do kuchyně za Itachim.

,,Promiň," řekl Itachi v okamžiku, kdy Naruto věšel do kuchyně.
,,Nemůžeš za to," zavrtěl Naruto hlavou. Itachi vypadal opravdu naštvaně. Stál u linky a díval se na před ním položené talíře. Možná i... ,,Zřejmě to chápeš špatně," dodal Naruto.
,,Co? Tebe a Sasukeho?"
,,Tobě vadí, že jsme spolu něco měli?"
,,Vadilo mi to, i když jsme byli jen učitel a žák," odpověděl mu. Naruto přešel k kuchyň a posadil se za stůl. Čím měl začít? Vysvětlit mu, jak to opravdu je, nebo mu vyčinit za jeho žárlivost?
,,On o mě nestojí. A já nepodvádím," dodal s důrazem na to poslední. Trochu ho urazilo, že o něm pochyboval. Proč se tohle dělo tak brzy? Nebo, je to vlastně brzy? S ohledem na tu dobu, jakou k němu Naruto choval svoje city.
,,Já vím. Trochu tě přece jenom znám, ale on-"
,,Kašli na to, co on. Hlavní rozhodnutí je tu snad na mě a můj názor znáš." Itachi se odmlčel. Zřejmě si to nechával projít hlavou a zvažoval svoji chybu.
,,Tak proč to dělá?"
,,Chce tě vytočit a ví jak. A povedlo se mu to." Itachi se uvolnil a otočil směrem k Narutovi. Byl pořád trochu naštvaný. Chtěl vědět, jaké to bude, být s Narutem sám. Chtěl vědět, co ucítí. Jestli se v něm něco probudí. ,,Když chce, ať tu je," dodal Naruto. ,,Nemusíme si ho všímat."
,,Pravda," pousmál se Itachi. Vypadalo to, že ho něco napadlo. ,,Bude to těžké," dodal po chvíli. A to i bez bratra.
,,Jo."

Itachi taky věděl, co Sasukeho vytočí. On jim chtěl řekazit rande, tak on mu na oplátku ukáže, že rande bude i s ním za zády.
V rohu kuchyně měli lavici, která obklopovala dvě strany stolu. U zbylých dvou byly židle.
Itachi seděl s Narutem na lavici a Sasuke naproti Narutovi na židli.
Skoro nemluvili. Ačkoliv Sasuke se pákrát pokusil Itachiho vyhecovat. Ten ale čekal na ten správný okamžik.
,,Vy toho teda namluvíte. Dřív jsi býval výřečnější, Naruto," řekl Sasuke.
,,Téma k dnešnímu dni nejsou pro tvoje uši. Mohlo by tě klepnout," usmál se Naruto. Itachi se potichu zasmál. Upřímně, bál se, že bude Naruto ostýchavější. On ale vypadá... šťastně.
,,Naruto má pravdu. Ale na všechno nejsou slova," podíval se na bratra a pak si přisedl blíž k Narutovi. Pravou ruku mu položil na tvář a naklonil se k němu pro polibek. Jejich první. I když za přítomnosti Sasuke.
Naruto pochopil, co se chystá udělat. Vyšel mu vstříc, až se jejich rty setkaly v jemném dotyku. Pro Naruta to byl splněný sen. Doslova. Navíc věděl, že to Sasukemu snad i vyvolá dávící reflex.
Naruto neodolal a vjel prsty do Itachiho vlasů. Dlaně pak spojil za jeho hlavou a přisunul se k němu blíž. Srdce mu bušilo jak o závod. Celé tělo bylo jako v plamenu. Nedržel by se zpátky, kdyby spolu byli sami. Ačkoliv to není ten nejromantičtější začátek, neodolal by. Chtěl ho.
Itachi nečekal, že to bude tak dobré. Že bude Naruto tak dobrý. Když mu Narutovi ruce putovali skrz vlasy, cítil, jak se mu po těle rozlévá husí kůže. Byl to jejich první polibek. Jeho první polibek s mužem. A bylo to vzrušující.
A Sasuke mohl jen zírat a dávat si pozor, aby nevypadal, jako leklá ryba. Dostali ho.

P.S. Tak čas jsem nestihla, ale snad vás obsah uchlácholil.
Já ty dva píšu, jakoby spolu byli měsíce. Když přes půl roku ale někoho milujete a pak s ním začnete chodit, je to jakoby jste spolu těch šest měsíců předtím byli. Aspoň podle mě. Tak se mějte hezky a zase (snad) za týden (v pátek) :D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

=^__^=

(Kagome/Kurama, 1. 4. 2012 13:22)

Páni, nějak si na to nemůžu zvyknout... Asi proto, že Itachiho postoj k Narutovi byl od začátku neutrální, divný, neurčitý O.o Je to jako blesk z čistého nebe XD Jenže jak jinak z nich udělat pár, aniž by se z téhle povídky opravdu neudělala telenovela (Naruto onemocní dejme tomu rakovinou a Itachimu dojde, že...bla bla bla, známe to všichni XDD). Jsem zvědavá, jestli se to v dalších kapitolách ustálí a já si na tohle zvyknu a ten fakt, že Itachi na to takhle klidně přistoupil, přijmu. To Sasukeho provokování se mi tam líbí, ale pořád mám zvláštní pocit, že to nebude jen o naštvání bratra... Nebo je to hold tím, že jsem kdysi tak strašně moc preferovala SasuNaru O.o XD S Itachiho obavami ze strany mladšího bratra tak nějak chápu...
Nel, já jsem jen zvědavá, kdy se někdo dostane zase do nemocnice XD mě to vždycky strašně pobaví a upřímně mi to ani nevadí, trocha dramatu je přece jen vždycky potřeba XD a u tebe jsem si natolik na nemocniční prostředí zvykla, že dlouho bez všudypřítomné bílé barvy ani nevydržím XDD

Pěkné

(Kat, 25. 9. 2011 19:55)

Tak ten konec byl moc pěkný :) Už se nemůžu dočkat na pokračování.

Ha ha há!!!

(Azrea, 25. 9. 2011 15:24)

Ty mu to dali!

Roztomilá rodinka 8)

(Itachi-chan, 24. 9. 2011 23:36)

Ah, až teď jsem si vzpomněla, že jsem celý den vlastně čekala na druhou kapitolku :D Nevadí, alespoň jsem měla hezkou pohádku na spaní :)
Ubohá rybička Sasuke, takhle to na něj vybalit, se divým, že ho tam rovnou nekleplo :D
A ti dva? No, co říct... NA TOHLE JSEM SE TĚŠILA PĚT MĚSÍCŮ, odkdy jsi tenhle příběh začala psát :DD Ale ne, ten jejich vztah je úžasný, nejvíc se mi líbí to, že jsou hezky v pohodě, že jenom nestojí vedle sebe v trapnem tichu :)
Hehe, ale velmi mě potěšila Itachiho reakce, tohle bude ještě zajímavé *3*
Přeji hezký týden, vidíme se v pátek :)
P.S.: Co, jaký sen? Nic takovýho si nepamatuju :( Sakra, budu si to někdy v dohlednu muset přečíst hezky znova od začátku :D

Nadpis

(Lilith-sama, 24. 9. 2011 22:07)

Tak Sasuke im spravil škrt cez rozpočet a Itachi s Narutom spravili škrt cez rozpočet Sasukemu :D:D. Však kto druhému jamu kope, sám do nej spadne.
Tak fajn, záchvat škodoradosti ma už prešiel a teraz na vážnejšie témy. No kooooonečne!!! Konečne sa už pobozkali!!! V niektorých tých depresívnych Narutových momentov som mala pocit, že celá kapitolovka bude o tom Narutovom trápení. Takže Táto dnešná časť ma dosť potešila. No aj keď viem, že ty by si to také celé depresívne nespravila, nemohla som si pomôcť. Takže by som navrhovala, aby sme vzťah s tou "leklou rybou" hodili za hlavu a venovali sa len naším dvom miláčikom. Som si istá, že Sasuke im to dosť ešte znepríjemní aj bez toho (však ako to dopadlo na dnešnej večeri?). Aj keď si teraz nie som istá, ako bude ich vzťah vypadať počas školy. Nechám sa prekvapiť ;).
Uvidíme sa ďalší piatok. Nelie-sama, tvoje jednorázovky už poznám aj odzadu a na kapitolovky by som si musela vziať pár dní. Tak pekne prosíííím, smutne kukám, už ma tak dlho absťákmi netráp :’-(.

OOOO

(Zuzane, 24. 9. 2011 21:29)

Úplně vidim tu leklou rybu, chudáka jak na ně zírá... Konečně už si dali aspoň pusu, sem zvědavá jak to bude pokračovat, doufám, že ne nějak vyhroceně- žádný rodiný, milenecký hádky.