Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velký den

5. 12. 2011

A bylo to tu. Den D. Velká zkouška v dospělosti. Bylo to nevyhnutelné. Co je psáno, to je dáno. A zrovna tohle bylo napsáno rovnou velkým červeným písmem... a to všude, kam se člověk podíval.
Květinářství, hračkářství, veškeré obchody se sarapatičkama. Supermarkety, hypermarkety, samoobsluhy. Bylo to všude. Každý sebemenší obchodní řetězec využíval této chvíle k velkým tržbám. Takové Vánoce v malém... a růžovém.

,,Je mi trapné tě o to žádat, vlastně je mi trapné tě o cokoliv žádat, ale jsem téměř zoufalý." Sasuke vzhlédl od knihy na tváři s téměř spokojeným výrazem.
,,Povídej."
,,Nevím, co vybrat," sesunul se Naruto nešťastně vedle Sasuke na židli.
,,Nebudu ti pomáhat vybírat jakékoliv erotické prádlo či jiné sexuální hračky," namítl Sasuke. Naruto zrudl a naprázdno otevřel pusu.
,,To jsem nemyslel."
,,Fajn. Máme jasno."
,,Ty víš, co teď bude. A já myslím, že by bylo vhodné udělat to výjimečným, když jsme spolu už dva týdny. Přece jen to bude náš první-"
,,A už vůbec ti nebudu radit v sexu," přerušil ho Sasuke.
,,Myslel jsem Sv. Valentýna, kreténe," otřásl se Naruto při představě, že by měl použít Sausukeho jméno a sex v jedné větě. Spali spolu, to ano, ale teď bylo jen pomyšlení na to divné. Dost možná to bude tím, že chodí s jeho bratrem. ,,Skoro to až není normální," zavrtěl Naruto hlavou. ,,Neříká se tomu incest?"
,,Pokud by jsi byl náš ztracený bratr, tak ano. Prosím tě, vypuď to z hlavy."
,,Už přede mnou prosímtě nezmiňuj sex," požádal ho Naruto. ,,A teď zpět k věci. Bude Sv. Valentýna a já nevím, co Itachimu dát."
,,Co Bibli?" navrhl Sasuke.
,,Jsem snad jehovista?"
,,Ti jsou-"
,,Odpušť si to. Další návrhy?"
,,Pás cudnosti?"
,,Něco normálního?"
,,Definuj normální," zadíval se na něj Sasuke.
,,Romantického," upřesnil Naruto.
,,To není normální," namítl Sasuke a vrátil se k knize.
,,Ne každý je takový odpůrce čehokoliv milého a roztomilého jako ty. Dejme tomu, že Itachi nenese stejnou genetickou vadu vůču romantice."
,,Tak to ti neporadím."
,,Neříkej, že jsi nikdy holce nedával dárek k Valentýnovi?"
,,Mám pár pravidel, díky nimž se vyvaruji takovýchto nepříjemností."
,,Zasvěť mě," řekl Naruto upřímně zvědavý, co z něj vypadne.
,,Nezačínat vztah dva až tři měsíce před jejími narozeninami. Rozcházet se minimálně čtyři měsíce před jakýmkoliv obdarovávacím dnem. Mám tak čas na kratší comeback. Totální kravina je navazovat cokoliv s kýmkoliv před Vánoci. A vůbec nejhorší je jít sbalit někoho na Valentýna."
,,Hotové desatero. Co mám dělat tedy za předpokladu, že partnera miluji a chci ho obdarovat?"
,,Jdi do květinářství, vyber první věc se srdíčkem, to by mu to mělo naznačit dostatečně," navrhl Sasuke.
,,Dík. Teď už vím, co mám dělat," řekl a vstal. ,,Půjdu se ujistit, že vy dva jste skutečně pokrevní bratři."
,,Marníš čas. Nikdo tomu nevěří, ovšem lékaři to potvrdili několikrát." Naruto neodpověděl. Raději se klidil. Do bezpečné vzdálenosti od jednoho bratra a do dostatečné blízkosti druhého bratra.

P.S. Popis nic moc, ale když mě se tááááááák nechce :D
Dobrou noc všem, kteří mohou spátminimálně do šesti. Já musím na pátou do práce... jdu skočit z okna...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(Itachi-chan, 21. 9. 2023 23:09)

Je to už velká spousta let ale minule jsem si vzpomněla na tohle místo a všechny tvoje příběhy které tady pořád jsou a tak jsem si je v průběhu posledních několika týdnů všechny znova přečetla. Bylo to hodně zajímavé, prožívat to všechno znova, o to víc že tohle byly vůbec první fanfikce které jsem kdy četla když jsem se v asi 15ti dověděla že něco takového existuje. Musím říct že pořád mají své kouzlo :)) a jsem ráda že jsem mohla je prožít znova. Nevím kam jsi se tehdy poděla a jestli na tohle místo pořád někdy myslíš, ale doufám že se máš dobře a že čas od času pořád píšeš, či už fanfikce nebo něco originálniho~
S pozdravem, Kami

:)

(Market, 26. 10. 2014 19:06)

Prosím pokračuj s povídkou, je skvělá... Moc prosím.

...

(Ariwa, 24. 8. 2013 15:45)

Tak nějak stále doufám, že dáš aspoň zmínku o tom jak se ti daří. S nedokončenými povídkami se dokážu srovnat, ale hlavně aby jsi ty byla v pořádku. Aspoň pár vět - klidně i jedna.

:)

(market, 20. 7. 2013 18:29)

Moc krásná povídka, těším se na pokračování :)

Super

(Kitsune, 10. 7. 2013 0:31)

Super tahle kapitolovka se mi moc libi skoda jen ze nepokracuje ani nwm estli tenhle blog porad pokracuje ale to je jedno povidky tu sou super

^^

(Kasumi, 31. 7. 2012 8:06)

Ahoj Nelie-chan! Pochybuju, že si můj komentář vůbec někdy precteš, ale pokud ano, budu moc ráda!^ S velikou chutí do čtení tvých povídek tady na blogu jsem se pustila i do této a ejhle! Ona nemá konec! Nebo, že by to takhle končit mělo? Mě to vůbec nepřipadá, jako konec. Možná jsi se chtěla k povídce později vrátit, to se ale nestalo, jelikož jsi už třičtvrtě roku nepřidala žádný díl.. A já tě na kolenou prosím, copak si tak úžasná povídka, na tak úžasný pár zaslouží být navždy pohřbena v hromadě všech nedokončených povídek světa? Odpověď zní NE! Byla bych tak strašně ráda, kdyby se to tady zase začalo rozjíždět, protože jsem měla tu čest narazit na blog skvělé autorky a chci mít taky tu čest, číst nově a nově přibývající díly. Jestli si tohle někdy precteš, prosím nechej si to projít hlavou, už kvůli holce, která celou povídku zmákla za tři hodiny a to jsem prosím skončila ve dvě ráno!:D Děkuji, s pozdravem Kasumi.

dobrý

(Kat, 8. 12. 2011 21:48)

bylo to moc pěkný počteníčko,krátký ale pěkný.doufám že se ti bude chtít psát co nejdřív :)

Nadpis

(Lilith, 5. 12. 2011 23:09)

Už som si myslela, že sa nedočkám!!! Odkedy som od 12 doma, chodila som sem každých 10 min!
Valentín? Nelie-sama, nepreháňaš trochu? Však idú Vianoce! Na Valentína času dosť. A hlavne je dosť Naruta, ktorý nevie, aký darček má dať Itachimu. A tak si ide po radu k Sasukemu - lámačovi každého srdca. Ale to "hotové desatero" sa mi páči. Asi by som to aj ja mala začať praktizovať.
Zase budem niekoľko týždňov o poviedkach, ktoré už poznám naspamäť. Ale tak snáď to do Vianoc nejako prežijem. Mohla by si napísať nejaký vianočný špeciál už nejakej ukončenej poviedke. (Ako vtedy v Začalo to tak, ale končí to inak. Myslím, že po novom sa to volá KOniec všetko napraví?)